אם אתם אוהבים סושי ושומרים כשרות, כדאי שתכירו את הדגים הכשרים שניתן לשלב בצורה נפלאה במנות סושי צבעוניות ואיכותיות. ההלכה קובעת אילו דגים נחשבים לכשרים וישנן פסיקות של רבנים מקובלים המתייחסות גם כן לסוגי הדגים. כאשר אתם מזמינים סושי כשר בפתח תקווה, יש לכם אפשרות להזמין סוגים שונים של סושי, כמו ניגירי, מאקי ופוטומאקי בשילוב עם דגים טריים בשיטות הכנה שונות לדג, כגון עישון, בישול או דג נע שעבר המלחה. במאמר הבא נסביר איך להזמין סושי כשר בפתח תקווה עם משלוח עד הבית ואילו דגים כשרים מומלץ לבחור לרול הסושי שלכם.
דגים כשרים מומלצים לשילוב עם רול סושי
בין הדגים הכשרים המומלצים ביותר לשלב עם רול סושי, אפשר למצוא את הסלמון, הטונה, המקרל, ההרניג, הלברק והדניס. הדגים הללו משתלבים נפלא עם שאר המרכיבים של הסושי, כמו אורז עגול לסושי, אצות, חביתה יפנית וסוגים שונים של ירקות. ההלכה היהודית קובעת אילו דגים נחשבים לכשרים ומגבילה אכילה של פירות ימים וגים מסוימים, אך עם זאת היא אינה מגבילה דגים איכותיים ומצוינים לסושי. מבחינת הפופולריות של הדגים הכשרים, הסלמון והטונה נחשבים לפופולריים ביותר בקרב קהילות דתיות וחרדיות. דג הטונה מעניק טעם חזק יותר לסושי, לעומת הסלמון המציע טעם עשיר אך עדין יותר.
למה דג הסלמון והטונה מומלצים להכנת סושי כשר?
דג הסלמון הוא דג שומני המוסיף לאורז של הסושי טעם נפלא ומרקם עדין. מלבד זאת, הוא משתלב בצורה מוצלחת עם האצות של הסושי בזכות הטעם העדין שלו המאפשר להנות מכל הטעמים של מרכיבי הסושי גם יחד. כאשר טובלים את חתיכות הסושי ברטבים כמו סויה או טריאקי, נוצרת חווית טעמים נפלאה של דג סלמון, ירקות או חביתה יפנית, אורז ואצות. דג הטונה לעומת זאת מציע מרקם בשרני יותר ועשיר. זוהי אופציה קלאסית המתאימה לכל מי שאוהב את דג הטונה בכלל ואת הטונה האדומה בפרט.
סושי כשר בפתח תקווה עם דגים טריים וטעימים
להזמנת רולים של סושי כשר בפתח תקווה בשילוב דגים טריים וטעימים במיוחד, צרו אתנו קשר דרך מספר הטלפון המופיע באתר ואנחנו במסעדת סושי טיים ניקח מכם את פרטי ההזמנה ונטפל בהזמנה שלכם בהקדם האפשרי.