המטבח היפני הצבעוני והנפלא מציע מאכלים רבים היכולים להשתלב מצוין עם כל סגנון של ארוחה, הן כחלק ממנות הפתיחה והן כחלק מהמנות העיקריות. הסושי נחשב למאכל המוכר ביותר משאר המאכלים מהמטבח היפני והוא אהוב במיוחד על הישראלים. מכיוון שהסושי מורכב ממספר מרכיבים בודדים, פיקוח הכשרות על הסושי הוא פשוט יחסית וכולל בדיקה של כלל המרכיבים ושל המטבח בו מתבצעת ההכנה של הסושי. אם אתם מעוניינים להזמין סושי מהדרין בפתח תקווה, אנחנו מציעים לכם ללמוד על הסושי הכשר, על הדגים הכשרים ועל סוגי הסושי השונים. סושי מהדרין בפתח תקווה לא שונה בהרבה משיטת ההכנה של סושי בבתי העסק שאין להם תעודת כשרות רגילה או תעודת כשרות מהודרת, אך ישנם מספר מרכיבים שלא יופיעו בסושי כשר ועליהם נפרט במאמר.
מה המרכיבים העיקריים של סושי כשר?
סושי כשר מורכב מאורז מבושל בחומץ או מלח, אצות ושילוב של ירקות, חביתה יפנית או סוגים שונים של דגים. הדגים הפופולריים ביותר ברולים של סושי כשר הם דג הסלמון ודג הטונה וניתן לשלב אותם הן בסושי הקלאסי כמו מאקי ופוטומאקי והן בסושי בסגנון אינסייד אאוט. מבחינת המרכיבים הללו, מדובר על מרכיבים שההלכה היהודית מקבלת כמאכלים כשרים. ההכשרה של המרכיבים הללו והפיקוח על מלאכת הכנת הסושי מתבצעת על ידי משגיחי כשרות מוסמכים ומקצועיים, המלווים את צוות המטבח והצוות שעובד על משטחי ההכנה של הסושי בבית העסק.
טכניקות בישול יפניות הנחשבות לכשרות
מלבד הייחוד במראה ובטעמים של המאכלים במטבח היפני המסורתי, אפשר למצוא גם טכניקות בישול ייחודיות השונות מהמטבח הישראלי. בין טכניקות הבישול אפשר למצוא את האידוי של ירקות, צליה על גריל של נתחי דג, הכנה של גי’נ’גר כבוש ושימוש ברטבים שונים, כגון רוטב טריאקי, רוטב סויה ומשחת ווסאבי. המרכיבים הללו ביחד ולחוד נחשבים לכשרים ולכן הם מתאימים בצורה מושלמת למטבח האסייתי הכשר הנחשב לפופולרי ואהוב במיוחד בקרב קהילות מהמגזר הדתי והחרדי.
הזמנת סושי מהדרין בפתח תקווה ממסעדה מעולה!
להזמנה של סושי מהדרין בפתח תקווה עם משלוח מהיר ויעיל עד הבית, שלחו לנו הודעה בווטסאפ דרך האתר או התקשרו אלינו למספר הטלפון המופיע בראש הדף. אנחנו במסעדת סושי טיים נספק לכם את הסושי הטעים ביותר לארוחה הבאה שלכם ואתם תוכלו להתפנק ברולים איכותיים וטעימים של סושי בכשרות מהודרת.